Architectenbureau Michiel van der Horst


BUREAU

Na vijf jaar bij twee gerenommeerde architectenbureaus ben ik in 2014 mijn eigen bureau gestart. Ik richt mij op dit moment voornamelijk op renovatie en herbestemmingsopgaven. In de toekomst wil ik ook projecten ontwikkelen omdat er nog zoveel onbenutte kansen zijn. Het benutten van deze kansen kan een grote toegevoegde waarde opleveren voor zowel de nieuwe gebruikers als voor de omgeving.

Voordat ik in 2004 startte met de studie Bouwkunde aan de TU Delft heb ik een studie Econometrie aan de Erasmus Universiteit afgerond en bij een consultancy bureau gewerkt. Leuk werk, maar ik miste een tastbaar resultaat. Toen besloot ik om mijn jongensdroom na te leven: architect worden! 

Architectenbureau Michiel van der Horst is een jong architectenbureau met ruime ervaring. Deze ervaring is opgedaan bij twee Rotterdamse architectenbureaus, hp architecten en Kaan Architecten, in de functie van projectmedewerker, directievoerder, BIM manager en projectleider.


Referenties Kaan Architecten: Nieuwbouw Hoge Raad (Den Haag) en verbouwing Onderwijscentrum Erasmus Universiteit (Rotterdam)
Referenties hp architecten: renovatie Complex 208 (Rotterdam), nieuwbouw woningen De Pijp (Amsterdam) en nieuwbouw tandartsenpraktijk (Spijkenisse)Tot ziens! Michiel